Logo

Panoráma fotókönyv

augusztus 27, 2014

A panoráma fotókönyv oldalai teljes mértékben síkban fekszenek, a hagyományos fotókönyvekkel ellentétben alkalmasak átfutó grafikák megjelenítésére

Blog Post

Panoráma fotókönyv

A panoráma fotókönyv oldalai teljes mértékben síkban fekszenek, a hagyományos fotókönyvekkel ellentétben alkalmasak átfutó grafikák megjelenítésére, a nyomtatott képek átmenet nélkül látszanak. Ezáltal teljes 2 oldalon elterülő képek, vagy az oldalakon átfutó képek is teljes egészükben látszanak, nem tűnik el a kép középső sávja a gerincben. Minden alkalommal kiváló képhatást hoznak létre és tökéletes színilleszkedést biztosítanak, tökéletes nyomtatással kínáljuk őket! A borító, a könyv mérete is egyénileg alakítható (az egész kis zsebre rakható könyvtől a nagy albumig), abszolút egyedülálló ajándék létrehozása lehetséges. Nagyszerű ajándék! Természetesen esküvői fotókönyv is készülhet belőle, vagy gyerekrajzokból készült óvodáskönyv, családi fotókönyv, brossúra, prezentáció, naptár, modell portfóliók, egyedi szövegezéssel ellátott emlékkönyvek!    

Ajándékötletek

augusztus 27, 2014

Sokszor gondban van az ember mi a megfelelő ajándék szerettei számára! Ebben mi segítünk!

Blog Post

Ajándékötletek

Sokszor gondban van az ember mi a megfelelő ajándék szerettei számára! Ebben mi segítünk! Rengeteg ötlet, lehetőséget kínál a Páholy Súdió, ahol kreatív felhasználásra kerülhetnek képeid, akár régiek, akár újak! Teljeskörű segítséget nyújtunk kivitelezésükben is! Egyedi ajándéktárgyakkal, ötletekkel, igényes kivitelezéssel várunk!  
 

Nyomtatások

augusztus 27, 2014

Különböző felületekre való nyomtatásokat vállalunk és egyéb kéréseket is teljesítünk!

Blog Post

Nyomtatások

Különböző felületekre való nyomtatásokat vállalunk, különleges minőségű vászonfelületekre való nyomtatást, plexi felületre, posterek készítését, és egyéb kéréseket is teljesítünk!

Páholy programok

augusztus 27, 2014

Különböző felületekre való nyomtatásokat vállalunk és egyéb kéréseket is teljesítünk!

Blog Post

Páholy programok

A Páholy Stúdió vállal kis létszámú (maximum 15 fős) fotózással egybekötött programok, szervezését, lebonyolítását is! Például nagyszerű helyszín és lehetőség nyílik leánybúcsúhoz, ahol ajándékba a fotózással egybekötött program örök élményt és emlékeket nyújt a leendő arának és barátnőinek! Közös képek, fotósorozatok, közben nagyszerű hangulat vár Nálunk!